grote flessen (small).jpgbezorging etc

 

 

 

 

Bezorging

Uw groteflessen zijn per stuk verpakt in een witte kartonnen doos. Wij bezorgen alle producten in uw bestelling op het door u opgegeven adres in Nederland. Wij gebruiken hiervoor DPD met een 24uurs service. Als er op het bezorgadres niemand thuis is komt er een kaart in de bus om een andere bezorgafspraak te maken. Voor dit alles berekenen wij overigens geen verzend en administratiekosten.

 

Levertijden

De producten leveren wij uit voorraad en worden normaliter binnen 10 dagen na ontvangst van uw betaling bij u afgeleverd.

 

Overige voorwaarden

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van groteflessen.nl. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn werkelijke foto s van de betreffende flessen doch zijn louter ter illustratie op de website geplaatst. Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering daarvan is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

Groteflessen.nl behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot het product en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het gebruik van de producten, van welke aard dan ook. Aansprakelijkheid voor schade van materiele of informatieve aard die betrekking heeft op het gebruik van de aangeboden informatie wijzen wij nadrukkelijk van de hand. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet gebonden. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde delen van de webpagina of het totale aanbod zonder aankondiging te veranderen, aan te vullen of te verwijderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(c) 2009 -- www.groteflessen.nl